Coaching & groei

1-op-1 

Zelfverzekerd zijn. Positief denken. Meer genieten. Meer in balans zijn. Succesvol zijn, zowel van binnen als van buiten. Deze zaken komen in feite op hetzelfde neer. Jij wilt je beter voelen en oprecht gelukkig in het leven staan. Wil jij dit ook? Kies dan voor het empowerment leadership programma. Dit unieke 'body, mind en spirit' coachingsprogramma zorgt ervoor dat jij na 6 maanden zelfverzekerder en mentaal sterker bent dan ooit tevoren. Of je nu wel of geen manager bent, leiderschap betekent dat jij de regie hebt over jouw eigen leven.  

Voor wie?

Dit traject sluit goed aan bij ambitieuze vrouwen tussen de 35 en 55 jaar met een goed ontwikkeld analytisch denkvermogen. Je bent slim en je probeert alles met je hoofd te snappen. Jouw leven is druk. Je vindt dat je alles goed onder controle moet houden. Nietsdoen of relaxen, daar heb je weinig tijd voor. Misschien zou je meer ME-time willen, maar vind je het moeilijk om dit soort momenten in te plannen. Over het algemeen ben je best kritisch en streng voor jezelf. 

Er wordt veel van je verwacht en je moet veel ballen hooghouden. Je hebt een verantwoordelijke baan en misschien ook een gezin dat veel van je verlangt. Daarnaast sta jij bewust in het leven en wil jij zo min mogelijk op de automatische piloot functioneren. Je hebt het gevoel dat het leven uit meer bestaat dan werk en de standaard maatschappelijke richtlijnen. Jij wilt zingeving in de breedste zin van het woord en je denkt graag na over het leven. Daarnaast heb jij behoefte aan meer rust en balans. Je voelt je op momenten best wel moe. Ook wil jij je minder bezighouden met de zorgen en verantwoordelijkheden die het werk of je gezin met je meebrengen. 

Wat zijn de resultaten?

- Je ervaart meer rust en balans in je hoofd

- Je hebt meer plezier en voldoening in je leven

- Je kunt beter focussen op de zaken die voor jou belangrijk zijn

- Je staat zelfverzekerder in je werk- en privéleven

- Je ervaart minder schuldgevoelens 

- Je kunt meer genieten van jouw successen

- Je leert op de juiste manier manifesteren van jouw wensen

- Je leert om meer te vertrouwen op je gevoel en intuïtie

Nieuwsgierig?

Ben jij een ambitieuze vrouw? Maar wil jij tegelijkertijd ook rust, balans en positieve energie? 

Kies dan voor het empowerment LEADERSHIP programma, voor empowerment SPARK (1 dagdeel) of voor een ACT©-meting. Neem gerust contact op voor meer informatie. 

Yvette van Etten, loopbaanadviseur bij Focus

"Vanuit verschillende trajecten die ik als loopbaanadviseur heb begeleid, heb ik cliënten doorverwezen naar Louise die als arbeidspsycholoog haar expertise heeft ingezet. Louise gaat uit van de eigen kracht van de cliënt en is sterk in het 'verstevigen' van deze kracht. Dit doet ze vanuit de positieve psychologie en oplossingsgerichtheid. Louise is in staat om vanuit een praktische insteek de cliënt tools aan te reiken die makkelijk inpasbaar zijn in de praktijksituatie van de cliënt. Cliënten kwamen na de interventie van Louise met meer zelfvertrouwen en positieve energie bij mij terug om vervolgens wél de stap te kunnen en durven zetten in hun loopbaan."

 

Lindsay van der Looij, leerkracht van groep 6

"Vanaf het eerste contact voelde ik mij erg op mijn gemak bij Louise. Ze komt snel tot de kern, heeft een goed luisterend oor met passende adviezen. Ik heb meer inzicht en (zelf)vertrouwen in mijzelf gekregen. Dit alles doet Louise op een erg prettige en rustige manier. Heel erg bedankt hiervoor!"

Hoe ga ik te werk?

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Want er moet een klik zijn. Zowel van jouw kant als van mij. Dat is enorm belangrijk omdat we 6 maanden intensief gaan samenwerken zodat jouw doelen ook echt behaald worden. 

Als we na dit kennismakingsgesprek allebei enthousiast zijn en vertrouwen hebben in het traject, dan gaan we van start.

Allereerst vul jij de Analytical Competence Tool in (de ACT@-meting). Deze online meting van ongeveer 12-15 minuten geeft, in combinatie met mijn psychologische expertise, direct duidelijkheid op vragen zoals:

  • Hoe kan ik me sterker en zelfverzekerder voelen?
  • Wat zijn mijn valkuilen? En hoe kan ik het beste omgaan met deze valkuilen?
  • Hoe kan ik blijvend een positieve verandering in mijn leven aanbrengen, zowel op werkgebied als privé?

Naast de ACT@-meting vul jij een vragenlijst in en een 0-meting. Deze metingen en vragenlijst vul jij in voor aanvang van het eerste gesprek. Zo kunnen we het eerste gesprek efficiënt benutten en de eerste stappen maken richting jouw doel. De 0-meting is belangrijk om jouw groei te kunnen meten. Zo weet jij zeker dat jij je na 6 maanden ook echt beter en sterker voelt.

Via 6 pijlers een programma op maat

De start van het traject is voor iedereen hetzelfde. Vervolgens maken we tijdens het eerste gesprek een concreet actieplan afgestemd op jouw wensen. Hierbij houd ik rekening met de 6 pijlers voor een optimale mentale fitheid. Deze pijlers heb ik door de jaren heen vastgesteld en maken dit traject uniek en doeltreffend. 

Naast 'praten' en cognitief bezig zijn met jouw doelen kunnen sessies bestaan uit wandelcoaching, coaching op de werkvloer, yoga, ademsessies waaronder Liquid Breath, rollenspellen, online boost momenten en zelfs sessies waarin jij fysiek in je kracht komt te staan. De precieze invulling van de live- en/of online sessies wordt in overleg samengesteld. Het doen van huiswerk, of liever gezegd speelwerk, vormt ook onderdeel van het traject. 

Empowerment leadership

Via dit 6-maanden traject bereik jij de doelen die we aan het begin van het traject vaststellen. Ik kies bewust voor 6-maanden trajecten zodat jij jezelf echt kunt transformeren tot een betere versie. Na dit traject voel jij je zelfverzekerder, ben jij beter in balans, voel je meer rust, kun je meer genieten, ervaar je minder stress en heb je meer grip over je leven. Jouw leiderschap skills zijn next level. Of je deze skills gebruikt in je privéleven of werkgerelateerd, jij staat sterker in je schoenen. Mentaal, fysiek en emotioneel. Jij bent gelukkiger met jouw leven. Meetbaar. Want voor, tijdens én na het traject beoordelen we waar je staat en wat het traject heeft opgeleverd.

Empowerment leadership SPARK

Wil je eerst een dagdeel met empowerment aan de slag? 4 uur intensief werken aan jouw upgrade? Psychologisch, fysiek en emotioneel? Via de wetten van manifestatie? Zodat jij na dit dagdeel meer rust ervaart en een duidelijk plan van aanpak hebt om jouw doelen te behalen? Dit is mogelijk via het Empowerment Leadership SPARK programma. De precieze invulling van dit dagdeel bepalen we samen. 

Blogs over coaching & groei

Ambitie en spiritualiteit: een perfecte match?

In een wereld waarin de ratrace naar succes en materiële welvaart vaak de boventoon voert, lijkt het idee van het combineren van ambitie met spiritualiteit tegenstrijdig. Toch denk ik dat deze twee aspecten best te combineren zijn. Sterker nog:...

8 tips om goede voornemens te laten mislukken

2024. Hét jaar om het anders te doen. Beter. Gezonder. Rustiger. Inmiddels heb ik al veel goede voornemens in mijn omgeving gehoord zoals: 'En nu ga ik echt afvallen, gezonder eten, meer sporten, beter op m'n geld letten, meer zelfliefde geven,...

Over kerst, ideaalbeelden en jezelf goed voelen

Van single naar relatie, naar samenwonen, naar trouwen, scheiden, daten en opnieuw samenwonen plus dochtertje. Het leven. Het is nooit voor 100% te voorspellen. Waarbij kerst 9 van de 10 keer nooit een periode is geweest wat ik leuk vond. Van...