2024: een jaar vol uitdagende projecten

01 Feb 2024
0

Wat staat er op de planning?

    1. Een boeiende, praktisch toepasbare leergang Mentale Fitheid, speciaal ontworpen voor scholen en onderwijspersoneel, gebaseerd op mijn 6 pijlers.
    2. Mijn allereerste boek.
    3. Mijn allereerste online training.

 

En wat maakt het nog mooier? De kracht van samenwerken! Een gesprek met Margarita Rivas bij StartUp Meijerijstad leidde direct tot een concrete samenwerking. Margarita en ik blijken veel gemeen te hebben. Dezelfde levensfase, dezelfde ambities, een sport/lesgeefachtergrond en een gezonde, fitte leefstijl. In onze business ondersteunen we mensen die lekker in hun vel willen zitten, niet overweldigd willen worden door werk en die mentaal fit willen zijn. Als Virtual Assistant doet Margarita dit praktisch, als psycholoog en trainer doe ik dat mentaal.

Dit was onze kick-off van onze samenwerking. Heerlijk om weer de sport mindset te voelen. Maar dan op businessgebied.

💬 2 en 3 zijn in de maak. 1 is nu al te boeken. Is jouw school klaar voor het schooljaar 2024-2025? Heeft welzijn en werkdrukhantering prioriteit? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over deze leergang. Kijk ook gerust in mijn dienstenaanbod voor mijn andere diensten. 


Reageer op dit artikel