(Gratis!) Workshop: authentiek krachtig

17 Oct 2023
0

Optimistisch. In balans. Zelfverzekerd. Authentiek. Krachtig. Gelukkig. Veerkrachtig. Wie wil dat niet zijn? Toch zijn er genoeg mensen die worstelen om daar te komen. Ze weten niet wat ze moeten DOEN. Bestaat er een 'one size fits all'?

Het antwoord is simpel: NEE.

Wat jou verder helpt, kan mij juist onzeker maken. En andersom.

Wel heb ik 6 pijlers vastgesteld zodat jij jouw meest authentieke en krachtige versie kunt worden.

Donderdag 2 november geef ik tussen 12.45 en 15.30 uur in In Between Cafe in Eindhoven een workshop hierover. En wat nog leuker is, de toegang is gratis! 

Hieronder lees je meer over de inhoud.

Het leven geeft je niet altijd wat je wilt. Daarom is het goed om voorbereid te zijn op het leven. Om realistische verwachtingen te hebben. Van het leven, maar ook van jezelf. Tegelijkertijd kun je zelf een hoop dingen doen om authentiek en krachtig te zijn. Met authentieke kracht navigeer jij op een bewuste, relaxte en tevreden manier door het leven. Wat er ook gebeurt!

Authentiek krachtig zijn start bij jezelfWeten wie je bent en weten hoe jij jouw leven wilt leiden. Waarbij je met respect rekening houdt met de verwachtingen van familie, vrienden, collega's en de maatschappij, maar uiteindelijk jouw eigen pad durft te volgen.

Er is geen one size fits all oplossing. Wel zijn er 6 essentiële pijlers die jou richting geven om zo authentiek en krachtig mogelijk te zijn.

Deze pijlers zijn vastgesteld op basis van meer dan 20 jaar ervaring als psycholoog, trainer en coach. Samen vormen deze pijlers jouw TomTom naar de meest authentieke en krachtige versie van jou!

De 6 essentiële pijlers zijn:

  1. Ken jezelf
  2. Heel jezelf
  3. Zorg voor jezelf
  4. Accepteer jezelf
  5. Verbind jezelf
  6. Versterk jezelf

Na deze workshop heb jij kennis en tools in handen om te werken aan jouw meest authentieke en krachtige versie. Zo ben jij voorbereid op het leven en weet jij hoe je elke dag opnieuw plezier, tevredenheid, rust en balans in jouw leven kunt aanbrengen.

Ben jij klaar om in je authentieke kracht te staan? Om uit je comfortzone te stappen en dingen te doen die je misschien nog niet eerder hebt gedaan? Reserveer je plek hier. Let op: het aantal plekken is beperkt! 

Louise Hildebrand is psycholoog, coach en organisatieadviseur. Zij ondersteunt individuen, medewerkers en organisaties bij de optimalisatie van mentale gezondheid en authentieke kracht. Dat doet zij via o.a. via presentaties, trainingen en coachingstrajecten. Haar belangrijkste boodschap is: er is geen one size fits all. Wel zijn er 6 essentiële pijlers. Binnen deze pijlers mag jij ontdekken hoe jij optimaal in je kracht kunt staan.

Volg me ook via LinkedIn voor interessante updates op gebied van mentale gezondheid en authentieke kracht: https://www.linkedin.com/in/louisehildebrand


Reageer op dit artikel