Hiep hiep hoera, ik ben Sarah!

24 Jan 2024
0

Toen ik 18 was vond ik 30 jaar oud. Vandaag ben ik 50 geworden en voel ik me fitter, gezonder, mentaal sterker en gelukkiger dan ooit! En wat ben ik dankbaar. Dankbaar dat mijn grootste droom in vervulling is gegaan. Die droom was 'simpel', namelijk gelukkig zijn. Ik snakte naar tevredenheid. Lekker in m'n vel zitten. Zelfacceptatie. Zingeving. En rust in mijn hoofd.

Ik zocht mijn geluk jaren in externe zaken en maatschappelijke richtlijnen. Hoge cijfers, diploma's, de perfecte baan, een goed imago, het juiste gewicht, een vriend, een goed salaris, spullen, een mooi huis, reizen en meer. Uiteindelijk ontdekte ik dat externe zaken pas duurzaam positief effect hebben als ik de juiste mindset heb.

­čÄ» Geluk zit van binnen! Alleen dan kun je oprecht genieten van externe zaken.

Mijn tip voor vandaag: laat leeftijd geen belemmering zijn om fit, gezond en gelukkig te zijn. Op mijn 50e voel ik me fitter en gelukkiger dan toen ik 20 was. Maar dan moet je er natuurlijk wél wat voor doen! 

(Bekijk deze 1-minuut durende video voor een indruk van mijn leven)


Reageer op dit artikel