Workshop Zelfverzekerd en Authentiek Ondernemen

06 Feb 2024
0

Een jaar ondernemer: mijn eerste ton is binnen! Grapje. Ja, ik ben een jaar verder als zelfstandig ondernemer, maar ik heb nog geen ton op mijn bankrekening. Verre van dat.

Social media doet soms geloven dat elke zichtbare ondernemer enorm veel klanten heeft en bakken met geld verdient. Met als doel een bankrekening met minimaal 6 nullen.
 
En natuurlijk kan dan. Ik geloof dat een zelfstandig ondernemer met de juiste kennis, connecties, inspanning, doorzettingsvermogen en de juiste mindset ontzettend veel kan bereiken. Inclusief een goed gevulde bankrekening.
 
Tegelijkertijd geloof ik dat een gemiddelde startende ondernemer, waaronder ikzelf, het eerste jaar vooral aan het ontdekken, investeren, opstarten en bouwen is. Grote kans dat er meer geld uitgaat dan in. Tenzij je als zzp'er/interimmer fulltime opdrachten aanneemt, dan kun je zeker flink veel omzet draaien (afhankelijk van je uurtarief natuurlijk).
 
Los van de cijfers van mijn bankrekening, voel ik me enorm succesvol. Ik heb verschillende tevreden klanten en uiteenlopende opdrachten, ik werk met verschillende partijen samen, ik zet mijn kennis in voor de bachelor Gezondheid van Fontys Paramedisch (een fantastische opleiding, helemaal passend bij wat ik als ondernemer doe), en ik heb uitdagende projecten waar ik mee bezig ben.
 
Mijn ondernemersvisie is aangescherpt en ik ga voor nóg meer positieve impact op gebied van mentale gezondheid.
 
Ik laat mij niet meer gek maken door belemmerende overtuigingen, externe
verwachtingen en social media. Voortaan blijf ik bij mezelf en mijn eigen plan. Ik sta volledig in mijn kracht!

Wil jij dat ook? En ben jij lid van StartUp Meijerijstad?

Meld je dan aan voor de gratis toegankelijke workshop Zelfverzekerd en Authentiek ondernemen bij StartUp Meijerijstad. Datum: donderdag 4 april 2024. Tijd: 09.00 - 10.30 uur.
 
Workshop: Zelfverzekerd & Authentiek ondernemen! - StartUp Meierijstad
 
Let op: dit is geen zit en luister workshop, jij gaat letterlijk in je kracht staan ;-) Zie ik je dan?
 


Reageer op dit artikel