Social media: in welke speeltuin speel jij graag?

19 Jan 2011

Twitter = ik moet plassen. Facebook = ik heb geplast. 4square = hier plas ik. Youtube = bekijk deze plas! LinkedIn = ik kan heel goed plassen. (Willem Karssenberg)

Mental Fitness 4U: balans tussen verkopen en informeren

11 Jan 2011
3

Apetrots, vol energie en hyper. Ik kan nauwelijks verwoorden hoe ik me voel. Na maanden van nadenken, twijfelen, overwegen, uitstellen en de andere kant op kijken hakte ik vorige maand de knoop door. De training Mental Fitness 4U was geboren. Ik kon eindelijk mijn passie voor de sportschool combineren met het mentale! Nauwelijks twee weken terug verkondigde ik voor het eerst in een van mijn lessen op de Sportlagune dat ik deze training ga geven. Sinds gisteren is de groep officieel vol.

Mijn pensioen: voor als ik stokoud en grijs ben...

04 Jan 2011
8

Zojuist heb ik een gesprek gehad met een pensioenadviseur. De gedachten die ik tijdens dit gesprek had zal ik maar niet delen. Maar godallemachtig. Wat is praten over je oudedagvoorziening gruwelijk saai.

Ik communiceer mezelf

27 Dec 2010
5

Ik blog over van alles en nog wat. Uit marketingoogpunt zou dit niet handig zijn. Volgens de 'regels' zou ik me als deskundige moeten neerzetten. Wereldwijd via mijn expertise duidelijkmaken dat IK diegene ben om in te huren als tekstschrijver, mental coach of trainer.

Passie en balans, waar zijn jullie?!

22 Dec 2010
5

'Weet je dan wat je passie is?' Deze vraag kreeg ik gisteren via Twitter. Goede vraag. Ik kan veel, doe veel en vind veel dingen leuk. Ik hobbel graag van de ene afspraak naar de andere en ben erg blij met de activiteiten die ik doe. Toch knaagde er de afgelopen maanden iets bij me. Een gevoel dat me vertelde dat het tijd wordt voor duidelijkheid. Een heldere focus op datgene wat ik ècht wil.

Business doen is vertrouwen scheppen

16 Dec 2010
2

Gisteren had ik een boeiend gesprek met een sportschoollid. Direct werd me duidelijk wat het allerbelangrijkste is van business doen: vertrouwen scheppen. Een opdrachtgever moet niet het idee hebben dat je onkundig bent. Een 'naaier' die te veel factureert. En last but not least: de ander moet weten dat je kwaliteit levert. En dat je gepassioneerd bent over datgene wat je doet.

Katachtige hondensprongen

09 Jun 2009
5

Vorige week ben ik bij Jan Glas en Mark van RIxel geweest om te praten over mijn weblog. Zoals ik al eerder vertelde wil ik 'm een nieuw jasje geven. Wist ik veel dat er eigenlijk een andere reden achter mijn wens ligt.

Dag Woonwaard!

29 Apr 2009
2

Het zit er bijna op. Dinsdag 5 mei stopt officieel mijn interim-klus bij Woonwaard. De afgelopen vier maanden zijn voorbij gevlogen en ik heb ontzettend veel geleerd. Niet alleen op werkgebied, maar ook op gevoelsmatig vlak.

De pers, wat nu!

07 Jan 2009
7

Vandaag had ik mijn allereerste èchte werkdag als interim communicatiemedewerker bij Woonwaard. Gisteren tijdens de introductiedag werd ik al overspoeld met nieuwe informatie, maar vandaag werd ik gelijk voor de leeuwen gegooid.

Geweldige niet-motiverende advertentie

18 Sep 2007
0

Soms blader ik weleens in huis-aan-huisbladen en bekijk ik de advertenties. Gewoon uit nieuwsgierigheid of uit verveling. Gisteren viel mijn oog op een bijzondere advertentie.