Coaching & groei

1-op-1 

Gezond zijn, zowel fysiek als mentaal. Geluk voelen en succesvol zijn, zowel van binnen als van buiten. Jij bent bewust en wakker. Jij wilt meer grip krijgen over jouw leven en jouw gevoel van innerlijk geluk. Doelgericht. Zonder te veel blabla. Wil jij dit ook? Dan zijn er verschillende opties om dit te bereiken.

1-op-1 BOOST sessie (1 uur)

Jij hebt een peptalk en energieboost nodig. Een adviesgesprek. Meer inzicht in een onderwerp waar je mee worstelt. En jij wilt concrete handvatten om jouw probleem aan te pakken. Zonder diep te graven in je verleden, maar wel gericht op de toekomst. Een 1-op-1 BOOST sessie is specifiek daarvoor bedoelt. Na deze sessie ga jij lichter naar huis, voel je minder last op je schouders,  heb je meer vertrouwen in de toekomst en voel je meer positiviteit. Ook online mogelijk. 

1-op-1 BOOST sessie PLUS (1,5 uur) 

Jij wilt meer diepgang en je wilt jezelf beter leren kennen. Jij wilt onbewuste patronen blootleggen en snappen waarom je de dingen doet die je doet. Misschien ben je een rasechte 'pleaser', kun je moeilijk NEE zeggen en ben je vooral zorgzaam voor andere mensen, maar niet voor jezelf. Je hebt al van alles geprobeerd, maar je bent nog niet helemaal tevreden. Jij wilt nu ECHT de volgende stap maken. Je hebt geen zin in een superlang traject, maar wilt wel praktische handvatten op basis van diepgang. Kies dan voor de Reflact©-meting. Deze meting vul jij in 12 minuten online in. De resultaten bespreken we in deze sessie. In combinatie met mijn jarenlange expertise als psycholoog en coach krijg jij vervolgens alle handvatten om zelf de volgende stap te maken in jouw persoonlijke groei. 

1-op-1 BOOST traject (3 x 1,5 uur)

Jij wilt meer dan eenmalig een boost krijgen. In 3 sessies duik je dieper in de onderwerpen waar jij tegenaan loopt. Succesvol zijn, zowel van binnen als van buiten is de richtlijn. Samen gaan wij een plan van aanpak maken om dit gevoel van innerlijk succes en geluk te bereiken. Na deze drie sessies voel je meer zelfvertrouwen, kun jij goed jouw grenzen bewaken en heb jij handvatten om jouw gevoel van innerlijk geluk te versterken. Dit traject is vooral geschikt voor ambitieuze mensen die gestresst zijn en een ernstige burn-out willen voorkomen. Naast praatsessies doen we ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen zodat jij je na elke sessie relaxt voelt. Zowel online als face-to-face mogelijk. 

1-op-1 BOOST intensief (6-maanden traject)

Jij gaat er helemaal voor! Jij wilt duurzaam werken aan jouw body & mind. Aan jouw gevoel van innerlijk geluk. Jij wilt authentiek zijn, vol zelfvertrouwen, geven vanuit oprechtheid en niet vanuit oude patronen, van buiten stralen en de keuzes maken die passen bij jouw unieke persoonlijkheid. Jij hebt na deze 6 maanden een uitstekend beeld van wat jij wilt in het leven. Daarnaast heb jij alle handvatten om zelf de regie te pakken over jouw innerlijk geluk. Zonder zweverig gedoe, wel met mij als body en mind expert aan je zijde. De 6 pijlers voor een gelukkig leven vormen de rode draad in dit traject. Verwacht niet alleen praatsessies. Je gaat de diepte in, mentaal, fysiek en emotioneel. Waarbij positiviteit en innerlijke kracht uitgangspunten zijn. Dit traject wordt zowel online als face-to-face aangeboden.  

Nieuwsgierig naar de exacte inhoud? Of wil je eerst vrijblijvend kennismaken om er absoluut zeker van te zijn dat ik de coach ben die bij jou past? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. Lees ook onderstaande reacties van klanten. 

Resultaat gegarandeerd

Met 25 jaar ervaring en duizenden mensen die ik heb gecoacht en getraind garandeer ik resultaat. Wil jij gratis een 10 minuten sessie? 

Yvette van Etten, loopbaanadviseur bij Focus

'Vanuit verschillende trajecten die ik als loopbaanadviseur heb begeleid, heb ik cliënten doorverwezen naar Louise die als arbeidspsycholoog haar expertise heeft ingezet. Louise gaat uit van de eigen kracht van de cliënt en is sterk in het 'verstevigen' van deze kracht. Dit doet ze vanuit de positieve psychologie en oplossingsgerichtheid. Louise is in staat om vanuit een praktische insteek de cliënt tools aan te reiken die makkelijk inpasbaar zijn in de praktijksituatie van de cliënt. Cliënten kwamen na de interventie van Louise met meer zelfvertrouwen en positieve energie bij mij terug om vervolgens wél de stap te kunnen en durven zetten in hun loopbaan.'

Lindsay van der Looij, leerkracht van groep 6

"Vanaf het eerste contact voelde ik mij erg op mijn gemak bij Louise. Ze komt snel tot de kern, heeft een goed luisterend oor met passende adviezen. Ik heb meer inzicht en (zelf)vertrouwen in mijzelf gekregen. Dit alles doet Louise op een erg prettige en rustige manier. Heel erg bedankt hiervoor!"

Een greep uit overige reacties van klanten

'Ik ben je eeuwig dankbaar voor je coaching, blijf vooral doen wat je doet.' (Corinne)

'Het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat ik mezelf niet meer hoef weg te cijferen. Ik heb meer vertrouwen in mezelf. Ik ben heel blij dat je op mijn pad bent gekomen.' (Dirkje)

'We gingen snel de diepte in. Ik heb veel inzichten gekregen. Anders dan vele therapieën die ik heb gehad waar er bij wijze van spreken 10 gesprekken nodig waren om tot de diepte te komen.' (Sandra)

'Jij hebt geluisterd, keek nooit naar je horloge, hebt me niet veroordeeld. Ik heb altijd een fijn gevoel gekregen als ik bij je was en als ik wegging, dan kon ik er weer een tijdje tegenaan. Ik weet niet hoe ik je hiervoor moet bedanken.' (Marcel)

'Je bent een prettig persoon om mee te praten. Je werkt effectief en efficiënt. Ik heb geleerd om meer vriendelijkheid en mildheid voor mezelf te hebben. (Jesron)

Een greep uit overige reacties van klanten (2)

'Dank je wel voor het bieden van een luisterend oor. Het was fijn om wat dingen te delen zonder meteen een vervolgvraag te krijgen of tot een conclusie te worden getrokken.' (Mariska) 

'Alles gaat nu goed, je hebt me enorm geholpen, dank je wel!' (Janske)

'Ik vond de gesprekken erg prettig, plezierig en waardevol.' (Janco) 

'Dank je wel voor alles, ik heb veel over mezelf geleerd. Tip? Blijf vooral jezelf!' (Anouk) 

'Heel erg bedankt, ik zat echt in het putje. Je hebt me echt geholpen om verder te komen.' (Terry)

'Dankzij jou heb ik ontdekt waar ik echt mee zat. Heel erg bedankt!' (Emma) 

Blogs over coaching & groei

Financieel rijk maar niet gelukkig: wat is er aan de hand?

'Money is numbers and numbers never end. If it takes money to be happy, your search for happiness will never end.' - Bob Marley Ik heb veel mensen in de spreekkamer gehad die volgens de maatschappij welvarend zijn en alles hebben. Ze zijn...

Maak je kind sterk en minder onzeker: 8 tips om veerkracht te vergroten

Jij bent de ideale ouder. Als je kind problemen heeft met vriendjes of vriendinnetjes, dan los jij die op. Problemen in de klas? Jij gaat zo snel mogelijk naar school voor een gesprek met de docent. Vindt je kind een sollicitatiegesprek spannend?...

3 tips om ziekmakende stress te herkennen

'Hoe kun je ziekmakende stress onderscheiden van goede, activerende stress, de stress die mensen gefocust en scherp houdt?', vroeg een hbo-docent tijdens een Navigating Stress Expeditie workshop die ik gaf.