Yvette van Etten, loopbaanadviseur bij Focus

'Vanuit verschillende trajecten die ik als loopbaanadviseur heb begeleid, heb ik cliënten doorverwezen naar Louise die als arbeidspsycholoog haar expertise heeft ingezet. Louise gaat uit van de eigen kracht van de cliënt en is sterk in het 'verstevigen' van deze kracht. Dit doet ze vanuit de positieve psychologie en oplossingsgerichtheid. Louise is in staat om vanuit een praktische insteek de cliënt tools aan te reiken die makkelijk inpasbaar zijn in de praktijksituatie van de cliënt. Cliënten kwamen na de interventie van Louise met meer zelfvertrouwen en positieve energie bij mij terug om vervolgens wél de stap te kunnen en durven zetten in hun loopbaan.'

Lindsay van der Looij, leerkracht van groep 6

"Vanaf het eerste contact voelde ik mij erg op mijn gemak bij Louise. Ze komt snel tot de kern, heeft een goed luisterend oor met passende adviezen. Ik heb meer inzicht en (zelf)vertrouwen in mijzelf gekregen. Dit alles doet Louise op een erg prettige en rustige manier. Heel erg bedankt hiervoor!"

Een greep uit overige reacties van klanten

'Ik ben je eeuwig dankbaar voor je coaching, blijf vooral doen wat je doet.' (Corinne)

'Het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat ik mezelf niet meer hoef weg te cijferen. Ik heb meer vertrouwen in mezelf. Ik ben heel blij dat je op mijn pad bent gekomen.' (Dirkje)

'We gingen snel de diepte in. Ik heb veel inzichten gekregen. Anders dan vele therapieën die ik heb gehad waar er bij wijze van spreken 10 gesprekken nodig waren om tot de diepte te komen.' (Sandra)

'Jij hebt geluisterd, keek nooit naar je horloge, hebt me niet veroordeeld. Ik heb altijd een fijn gevoel gekregen als ik bij je was en als ik wegging, dan kon ik er weer een tijdje tegenaan. Ik weet niet hoe ik je hiervoor moet bedanken.' (Marcel)

'Je bent een prettig persoon om mee te praten. Je werkt effectief en efficiënt. Ik heb geleerd om meer vriendelijkheid en mildheid voor mezelf te hebben. (Jesron)

Een greep uit overige reacties van klanten (2)

'Dank je wel voor het bieden van een luisterend oor. Het was fijn om wat dingen te delen zonder meteen een vervolgvraag te krijgen of tot een conclusie te worden getrokken.' (Mariska) 

'Alles gaat nu goed, je hebt me enorm geholpen, dank je wel!' (Janske)

'Ik vond de gesprekken erg prettig, plezierig en waardevol.' (Janco) 

'Dank je wel voor alles, ik heb veel over mezelf geleerd. Tip? Blijf vooral jezelf!' (Anouk) 

'Heel erg bedankt, ik zat echt in het putje. Je hebt me echt geholpen om verder te komen.' (Terry)

'Dankzij jou heb ik ontdekt waar ik echt mee zat. Heel erg bedankt!' (Emma) 

Blogs over

Week van de mentale gezondheid 2024

Mentaal fit en gezond zijn: dat is een manier van leven, een commitment aan jezelf. Die duurt niet een week. Die duurt de rest van je leven. En ja, het is te trainen of te versterken, als je maar weet HOE.

Ambitie en spiritualiteit: een perfecte match?

In een wereld waarin de ratrace naar succes en materiële welvaart vaak de boventoon voert, lijkt het idee van het combineren van ambitie met spiritualiteit tegenstrijdig. Toch denk ik dat deze twee aspecten best te combineren zijn. Sterker nog:...

8 tips om goede voornemens te laten mislukken

2024. Hét jaar om het anders te doen. Beter. Gezonder. Rustiger. Inmiddels heb ik al veel goede voornemens in mijn omgeving gehoord zoals: 'En nu ga ik echt afvallen, gezonder eten, meer sporten, beter op m'n geld letten, meer zelfliefde geven,...