Coaching & groei

1-op-1 

Zelfverzekerder zijn. Positiever denken. Beter samenwerken. Succesvoller worden. Meer genieten. Meer in balans zijn. Gelukkiger zijn. Deze dingen komen in feite op hetzelfde neer. Jij wilt je beter voelen en jij wilt beter functioneren. Wil jij dit ook? Kies dan voor het empowerment leadership programma. Dit unieke coachingsprogramma zorgt ervoor dat jij na 6 maanden zelfverzekerder en mentaal sterker bent dan ooit tevoren. Of je nu wel of geen manager bent, leiderschap betekent dat jij de regie hebt over jouw eigen leven.  

Wie is mijn doelgroep?

Jouw analytisch denkvermogen is zeer goed ontwikkeld. Je bent slim, je begrijpt zaken snel en je probeert alles met je hoofd te snappen. Jouw leven is druk. Je vindt dat je alles goed onder controle moet houden. Nietsdoen of relaxen, daar heb je eigenlijk geen tijd voor. En als je kiest voor een ontspannen dag, dan kun je er niet of moeilijk van genieten. Je hebt de neiging om negatief te denken of te piekeren. Misschien ben je kritisch en streng voor jezelf.

Er wordt veel van je verwacht en je moet veel ballen hooghouden. Je hebt een verantwoordelijke baan en misschien ook een gezin dat veel van je verlangt. Daarnaast sta jij bewust in het leven en wil jij zo min mogelijk op de automatische piloot functioneren. Je hebt het gevoel dat het leven uit meer bestaat dan werk en de standaard maatschappelijke richtlijnen. Want maken deze richtlijnen en systemen mensen wel gelukkig? Jij wilt zingeving in de breedste zin van het woord en je denkt graag na over het leven. Daarnaast heb jij behoefte aan meer rust en balans. Je voelt je op momenten best wel moe. Jij wilt je minder bezighouden met de zorgen en verantwoordelijkheden die het werk met je meebrengen. 

Voor de buitenwereld gaat het (nog) goed. Toch weet jij dat je actie moet ondernemen. Jij wilt gezond blijven en het liefst zorgen voor een upgrade van jezelf. Zelfverzekerd, sterk, competent, fit, bewust, authentiek en vooral in balans. Dat wil jij zijn! Zo kun jij meer genieten van alles wat je hebt bereikt, kun je nog beter presteren op je werk, voel jij meer balans en ben je nog gelukkiger met jouw leven.

Nieuwsgierig?

 

Wil jij of jouw medewerker beter functioneren en werken aan een optimale gezondheid? 

Kies dan voor het empowerment LEADERSHIP programma, voor empowerment SPARK (1 dagdeel) of voor een ACT©-meting. Neem gerust contact op voor meer informatie. 

Yvette van Etten, loopbaanadviseur bij Focus

"Vanuit verschillende trajecten die ik als loopbaanadviseur heb begeleid, heb ik cliënten doorverwezen naar Louise die als arbeidspsycholoog haar expertise heeft ingezet. Louise gaat uit van de eigen kracht van de cliënt en is sterk in het 'verstevigen' van deze kracht. Dit doet ze vanuit de positieve psychologie en oplossingsgerichtheid. Louise is in staat om vanuit een praktische insteek de cliënt tools aan te reiken die makkelijk inpasbaar zijn in de praktijksituatie van de cliënt. Cliënten kwamen na de interventie van Louise met meer zelfvertrouwen en positieve energie bij mij terug om vervolgens wél de stap te kunnen en durven zetten in hun loopbaan."

 

Lindsay van der Looij, leerkracht van groep 6

"Vanaf het eerste contact voelde ik mij erg op mijn gemak bij Louise. Ze komt snel tot de kern, heeft een goed luisterend oor met passende adviezen. Ik heb meer inzicht en (zelf)vertrouwen in mijzelf gekregen. Dit alles doet Louise op een erg prettige en rustige manier. Heel erg bedankt hiervoor!"

Hoe ga ik te werk?

Er moet een klik zijn. Zowel van jouw kant als van mij. Dat is enorm belangrijk omdat we 6 maanden intensief gaan samenwerken zodat jouw doelen ook echt behaald worden. Deze klik bepalen we in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Als we na dit kennismakingsgesprek allebei enthousiast zijn en vertrouwen hebben in het traject, dan gaan we van start!

Allereerst vul jij de ACT@-meting in. Deze online meting van ongeveer 15 minuten geeft, in combinatie met mijn psychologische expertise, direct duidelijkheid op vragen zoals:

  • Hoe kan ik me sterker en zelfverzekerder voelen?
  • Wat zijn mijn valkuilen? En hoe kan ik het beste omgaan met deze valkuilen?
  • Hoe kan ik blijvend een positieve verandering in mijn leven aanbrengen, zowel op werkgebied als privé?

Naast de ACT@-meting vul jij een vragenlijst in en een 0-meting. Zo kunnen we het eerste gesprek efficiënt benutten en de eerste stappen maken richting jouw doel. De 0-meting is belangrijk om jouw groei te kunnen meten. Zo weet jij zeker dat jij je na 6 maanden ook echt beter en sterker voelt.

Via 6 pijlers een programma op maat

De start van het traject is voor iedereen hetzelfde. Vervolgens maken we tijdens het eerste gesprek een concreet actieplan afgestemd op jouw wensen. Hierbij houd ik rekening met de 6 pijlers voor een optimale mentale fitheid. Deze pijlers heb ik door de jaren heen vastgesteld en maken dit traject uniek en doeltreffend. 

Naast 'praten' en cognitief bezig zijn met jouw doelen kunnen sessies bestaan uit wandelcoaching, coaching op de werkvloer, yoga, ademsessies waaronder Liquid Breath, rollenspellen, online boost momenten en zelfs sessies waarin jij fysiek in je kracht komt te staan. De precieze invulling van de live- en/of online sessies wordt in overleg samengesteld. Het doen van huiswerk, of liever gezegd speelwerk, vormt ook onderdeel van het traject. 

Empowerment leadership

Via dit 6-maanden traject bereik jij de doelen die we aan het begin van het traject vaststellen. Ik kies bewust voor 6-maanden trajecten zodat jij jezelf echt kunt transformeren tot een betere versie. Na dit traject voel jij je zelfverzekerder, ben jij beter in balans, voel je meer rust, kun je meer genieten, ervaar je minder stress en heb je meer grip over je leven. Jouw leiderschap skills zijn next level. Of je deze skills gebruikt in je privéleven of werkgerelateerd, jij staat sterker in je schoenen. Mentaal, fysiek en emotioneel. Jij bent gelukkiger met jouw leven. Meetbaar. Want voor, tijdens én na het traject beoordelen we waar je staat en wat het traject heeft opgeleverd.

Empowerment leadership SPARK

Wil je eerst een dagdeel met empowerment aan de slag? 4 uur intensief werken aan jouw upgrade? Psychologisch, fysiek en emotioneel? Zodat jij na dit dagdeel meer rust ervaart en een duidelijk plan van aanpak hebt om jouw doelen te behalen? Dit is mogelijk via het Empowerment Leadership SPARK programma. De precieze invulling van dit dagdeel bepalen we samen. 

Blogs over coaching & groei

Throwback Friday: Geld maakt (NIET) gelukkig

Mentaal leed van mensen die ruimer bij kas zitten of die maatschappelijk gezien succesvol zijn. Misschien is het wel een taboe.

Tip: durf nieuwe dingen te doen buiten je comfortzone

Ik herinner me nog goed mijn eerste meditatiemoment, helemaal aan het einde van een Bodybalance-les. Twintig jaar geleden lag ik daar op de grond, zwaar gefrustreerd. "Wat doe ik hier?" vroeg ik me af. "In 10 minuten kan ik zoveel dingen DOEN!"...

Week van werkgeluk = bewust stilstaan bij je werk. Ben je nog happy?

Oké. Misschien heb ik als voormalig arbodienst-psycholoog een wat vertekend beeld van werkgeluk. Of juist niet 😉 Ik weet uit ervaring hoeveel mensen mentaal ziek worden als ze: