Presentatie | training | content creatie

 

Presentatie over stressmanagement en gezondheid

Spreken op een podium kan iedereen. Boeiend en bindend spreken op een podium kan NIET iedereen. Spreken is namelijk een vak apart. Misschien denk je nu wel aan die saaie spreker waar je bijna van in slaap viel. Of de spreker die vooral opleest wat er op zijn of haar Powerpoint-presentatie staat. Een goede spreker houdt rekening met meer dan alleen de informatie die hij of zij wil overbrengen. Een goede spreker heeft interactie met het publiek, maakt de presentatie mega interessant en zorgt ervoor dat het grootste deel van de bezoekers geraakt wordt. 

Ben jij op zoek naar zo'n spreker? Een spreker die graag spreekt over gezondheidsgerelateerde onderwerpen zoals rust in je hoofd, mentale of fysieke fitheid, stresshantering via 6 pijlers, werkgeluk, zelfvertrouwen of zingeving? En een spreker die gegarandeerd op een inspirerende manier concrete tips kan geven aan het publiek? Neem dan contact op om jouw wensen te bespreken. 

Workshop | training | leergang welzijn, mentale fitheid en gezondheid

Wil jouw organisatie medewerkers helpen om beter om te gaan met werkdruk? Of wil jouw organisatie medewerkers mentaal sterk trainen zodat ze beter kunnen omgaan met tegenslagen? Doelgericht, praktisch én met oog voor persoonlijke issues?

Ik bied verschillende trainingsmogelijkheden afgestemd op de specifieke doelgroep en wensen van de organisatie. Speciaal voor onderwijsinstellingen heb ik de leergang Mentaal Fit ontwikkeld gebaseerd op 6 pijlers. Bekijk de brochure hier. Heb je andere wensen? Maak deze dan hier kenbaar. 

Training LinkedIn contentcreatie zodat jij minder stress ervaart

Wil jij meer zichtbaarheid op LinkedIn? Meer klanten aantrekken? En werken aan merkversterking of 'brand building'? Speciaal voor kleine ondernemers heb ik de training 'Met zelfvertrouwen zichtbaar op LinkedIn' ontwikkeld. Dit aanbod heb ik speciaal voor deze doelgroep ontwikkeld, omdat ik heb gemerkt dat deze doelgroep het moeilijk vinden om frequent content te schrijven en te plaatsen. Vragen zoals: wat moet ik plaatsen? Is mijn post interessant genoeg? En hoe zorg ik ervoor dat het sales- en AI-gehalte er niet vanaf druipt? Zijn belangrijke vragen om potentiële klanten aan te trekken en te blijven interesseren.

Na 3 sessies heb je gegarandeerd voor minimaal 3 maanden aan wekelijkse content die ik voorzie van feedback. Ook kun je na deze 3 sessies met zelfvertrouwen zelf werken aan jouw marketing en zichtbaarheid. Ben je nieuwsgierig naar mijn LinkedIn-content? Bekijk deze hier en stuur me gerust een verzoek om te linken. Ik plaats 2 keer per week een post over gezondheidsgerelateerde zaken. 

Geeft content creatie jou veel stress? Of heb je geen tijd?

Wil je deze content niet zelf schrijven, maar uitbesteden aan mij zodat jij tijd hebt voor jouw core business? Dat kan ook! Eerst leer ik jou en jouw business goed kennen, waarna ik voor jou aan de slag ga met een plan van aanpak passend binnen jouw 'brand' of merk. Wil jij een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met mij op. 

Vrijblijvend kennismaken?

Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

Bekijk ook de leaflet voor een inspirerende presentatie of workshop MENTAAL FIT.

Of bekijk de uitgebreide brochure van de training en leergang MENTAAL FIT EN GEZOND. Deze leergang is vooral geschikt voor onderwijsinstellingen. 

Op zoek naar een expert op gebied van gezondheid die content met diepgang kan maken? Ook dan kan ik van dienst zijn. 

 

 

 

Mehtap Kocer, controller bij Vereniging Milieudefensie

"Louise luistert actief naar de behoeften van haar klant en weet deze op een creatieve en effectieve manier te vertalen naar concrete oplossingen. Haar aanpak is persoonlijk en ze weet een vertrouwelijke sfeer te creëren waardoor mensen zich op hun gemak voelen om open te spreken.

Ze is niet bang om uitdagingen aan te gaan en haar kennis en ervaring maken haar in staat om complexe situaties te doorgronden en hierop adequaat te reageren. Ze denkt buiten de geijkte kaders en weet anderen te motiveren om ook op nieuwe manieren naar problemen te kijken.

Daarnaast is Louise een ware inspirator. Ze weet haar enthousiasme op een aanstekelijke manier over te brengen op anderen. Ze weet mensen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en helpt hen bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het behalen van hun doelen.

Als je op zoek bent naar een professional die vernieuwend, inspirerend en resultaatgericht is, dan raad ik Louise zeker aan. Ze is een waardevolle toevoeging aan ieder team of individu dat op zoek is naar groei en ontwikkeling."

Mirte van der Nat & Geert Kruijswijk van Navigating Stress

"Louise kan als geen ander mensen stimuleren om aan de slag te gaan met hun mentale welzijn. Als trainer straalt ze passie uit, vertelt levendige anekdotes en zet aan tot actie. Louise weet zo altijd deelnemers te enthousiasmeren en open te stellen voor nieuwe inzichten. Daarnaast creëert ze toegankelijke content met een persoonlijke touch, die aansluit bij het Navigating Stress gedachtegoed en inspireert!"

Blogs over presentatie | training | content creatie

Workshop stressmanagement en welzijn

'Bijzonder hoeveel we van elkaar herkennen wat betreft het ervaren van werkstress.' 'Ik vond het fijn dat we dit met het hele team konden doen, ik heb veel geleerd.' 'Ik had niet verwacht dat ik zoveel zou vertellen, best persoonlijke dingen,...

ICT en AI in het onderwijs, hoe ermee om te gaan?

Weinig docenten wilden de laptop in hun klaslokaal inzetten. IPads, nee hoor, niet voor ons. Ict-integratie in het onderwijs? Moeizaam. En diegenen die wél ict in het onderwijs integreerden liepen voorop. Dat was in de tijd dat ik hoofd- en...

Maak je kind sterk en minder onzeker: 8 tips om veerkracht te vergroten

Jij bent de ideale ouder. Als je kind problemen heeft met vriendjes of vriendinnetjes, dan los jij die op. Problemen in de klas? Jij gaat zo snel mogelijk naar school voor een gesprek met de docent. Vindt je kind een sollicitatiegesprek spannend?...