Hoe meer gezien worden op LinkedIn

02 May 2024
0

Training LinkedIn contentcreatie zodat jij minder stress ervaart

Wil jij meer zichtbaarheid op LinkedIn? Meer klanten aantrekken? En werken aan merkversterking of 'brand building'? Speciaal voor kleine ondernemers heb ik de training 'Met zelfvertrouwen zichtbaar op LinkedIn' ontwikkeld.

Dit aanbod heb ik speciaal voor deze doelgroep ontwikkeld, omdat ik heb gemerkt dat zij het moeilijk vinden om frequent content te schrijven en te plaatsen. 

Ik hoor vaak vragen zoals:

- Wat moet ik plaatsen?

- Is mijn post interessant genoeg?

- Hoe vaak moet ik plaatsen?

- Word het niet saai als ik elke week iets plaats?

- Hoe zorg ik ervoor dat het sales- en AI-gehalte er niet vanaf druipt?

Dit zijn belangrijke vragen voor het maken en plaatsen van content zodat je potentiële klanten aantrekt en blijft interesseren in je aanbod. Je wilt natuurlijk niet dat mensen je irritant gaan vinden met jouw posts. 

Wat krijg je na deze training?

Na 3 sessies heb je gegarandeerd voor minimaal 3 maanden aan wekelijkse content die ik voorzie van feedback.

Ook kun je na deze 3 sessies met zelfvertrouwen ZELF werken aan jouw marketing en zichtbaarheid.

Ben je nieuwsgierig naar mijn LinkedIn-content? Bekijk deze hier en stuur me gerust een verzoek om te linken. Ik plaats 2 keer per week een post over gezondheidsgerelateerde zaken. 

Geeft content creatie jou veel stress? Of heb je geen tijd?

Wil je deze content niet zelf schrijven, maar uitbesteden aan mij zodat jij tijd hebt voor jouw core business? Dat kan ook! Eerst leer ik jou en jouw business goed kennen, waarna ik voor jou aan de slag ga met een plan van aanpak passend binnen jouw 'brand' of merk. Maandelijks lever ik jou content aan, zonder dat jij er omkijken naar hebt. Of ik plaats de content namens jou. 

Wil jij een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met mij op. 


Reageer op dit artikel