Nieuwe website: fris en fruitig!

30 Sep 2023
0

Een beetje spannend vind ik het wel: met de wereld mijn gloednieuwe website delen! Zakelijk, maar ook persoonlijk. Fris, eigentijds, duidelijk, simpel en niet te veel poespas. Tijdens het creatieproces had ik wel wat struikelblokken. Grootste struikelblok? Ikzelf. 

Vooral de foto op de homepage heeft me lang beziggehouden. Wel of niet doen?

'Ik vind het wel stoer als je dat doet', zei de websitebouwer die aanvankelijk dit design ook voorstelde. 'Het maakt de site wat minder 'stoffig'. Plus: ik weet niet hoe het in Brabant is, maar hier in Haarlem kijkt niemand op van tattoeages.'

Mijn broertje was er gemakkelijker in: 'Gewoon doen. Dat ben jij toch?'

4 andere willekeurige personen waren ook positief. 

Wat was dan mijn twijfel? Het voelde voor mij als een soort 'coming out'. Mijzelf laten zien op een manier waarop ik niet vaak naar buiten treedt (behalve op de sportschool en in de zomer). Ook omdat ik deze tattoeages in een tijd heb geplaatst waarin mijn moeder was overleden. Achteraf gezien had ik wellicht een andere keuze gemaakt. Slechts een halve sleeve in plaats van een hele. 

Los daarvan sta ik nu 100% achter deze site. Want nu hoef ik ook niet spastisch te doen als een deel van mijn tattoo zichtbaar is onder een blouse. Ondernemer of niet: ik ben wie ik ben, en tegenwoordig is dat inclusief tattoeages! En als ik yoga geef tijdens een MENTAAL FIT-traject, dan doe ik dat ook niet in een mantelpakje ;-)

Met dank aan Ilse Jepkema voor de foto's en Mark van Rixel voor het design en de realisatie van de website. 


Reageer op dit artikel