Onrust in het hoofd

29 Feb 2024
0

Mijn hoofd bemoeit zich vaak met wat ik diep van binnen wens. Ik wil al langere tijd meer korte content video's maken. Gewoon omdat mijn creatieve brein bij alles wat het ziet ideeën krijgt. Ik heb er lol in om te creëren, om moeilijk toegankelijk materiaal begrijpelijk te maken, om mensen bewust te maken en om mensen iets te leren. Tegelijkertijd vindt mijn hoofd dat alles perfect moet zijn. En dat zorgt voor uitstelgedrag.

Want:

  • Ik moet het perfecte moment uitkiezen
  • De perfecte omgeving hebben
  • Een goed script
  • De juiste kleding
  • De juiste boodschap
  • Ik moet uitgerust zijn
  • Ik moet niet druk zijn
  • Mijn haar moet gewassen zijn
  • Ik moet een nieuwe telefoon hebben en niet de oude zoals die van mij
  • Kortom: ik kan tientallen redenen bedenken om vooral NIET te starten.

Vanaf vandaag niet meer. Vanaf vandaag ga ik meer spelen en lekker niet perfect zijn. Plezier hebben bij een onderwerp wat vaak een stuk minder plezierig is. Mensen inspireren om zelf te werken aan een rustig hoofd, een ontspannen gevoel en daardoor een prettiger leven, zowel op het werk als privé. 

Zo komt speelgoed van mijn dochtertje Emily ook voor mij goed van pas šŸ˜Š

Wil jij ook werken aan meer rust in je leven, een rustig hoofd én tegelijkertijd werken aan jouw ideale leven en jouw ambities nastreven? Het kan zeker! Neem contact op via info@louisehildebrand.nl om de mogelijkheden te bespreken voor een EMPOWERMENT coachingstraject. 

 


Reageer op dit artikel