Van onzeker meisje naar authentiek krachtige vrouw

30 Oct 2023
0

Toen en nu. Wat een verschil. Als tiener en jongvolwassene was ik onzeker, zoekende, somber en ongelukkig. Niemand die er iets van merkte, want voor de buitenwereld leek alles goed te gaan. Ik haalde goede cijfers, behaalde het vwo en ging studeren.


Mijn emoties onderdrukte ik graag via eten. Dus werd ik flink zwaarder en kreeg ik een haat-liefde verhouding met eten. Ik raakte gefrustreerd, want ik wilde van binnen zo graag gelukkig worden, maar ik wist niet hoe.

Had ik maar de juiste kennis voorhanden. Iemand die mij vertelde dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn eigen leven en mijn eigen geluk. Dat ik mezelf goed moest leren kennen en mezelf moest leren accepteren. Los van de verwachtingen van de buitenwereld.

Had ik maar richtlijnen en handvatten voor de volgende vragen:

🎯 Waarom ben ik hier op deze wereld, wat is mijn doel?
🎯 Hoe ga ik om met teleurstellingen?
🎯 Hoe ga ik om met negatieve gedachten en een druk hoofd?
🎯 Hoe blijf ik sterk in een situatie die mij onzeker maakt?
🎯 Hoe accepteer ik mezelf?
🎯 Hoe blijf ik dicht bij mezelf?  
🎯 Hoe word ik optimistisch?
🎯 Hoe word ik gelukkig?

De oplossingen zijn vaak niet te vinden in externe zaken. Authentieke kracht ontstaat van binnenuit. Er is geen 'one size fits all'. Wel zijn er 6 pijlers die jou helpen om de meest authentieke en krachtige versie van jezelf te worden. Zodat jij 'LIFE FIT' wordt.

Anno 2023 voel ik me authentieker en krachtiger dan ooit en deel ik graag mijn kennis.

Aanstaande donderdag geef ik in Eindhoven een gratis toegankelijke workshop AUTHENTIEK KRACHTIG gericht op werkzoekenden, startende ondernemers. Je kunt jezelf nog aanmelden voor deze workshop via de link:

AUTHENTIEK KRACHTIG

Heb jij je al ingeschreven? En heb jij een vraag die je op voorhand met mij wilt delen? Stuur gerust een e-mail naar info@louisehildebrand.nl zodat ik de workshop nog beter kan aansluiten op jouw behoefte! Wees voorbereid: je wordt uitgenodigd om uit je comfortzone te stappen 😉


Reageer op dit artikel