Week van de mentale gezondheid 2024

13 May 2024
0

Mentaal fit en gezond zijn: dat is een manier van leven, een commitment aan jezelf. Die duurt niet een week. Die duurt de rest van je leven. En ja, het is te trainen of te versterken, als je maar weet HOE.

Stap 1 is jezelf kennen. Wakker worden uit je 'slaap' en je niet-helpende gedragspatronen en overtuigingen. Weten wat jou diep van binnen gelukkig maakt.

Stap 2 is jezelf helen. Je shit opruimen en verwerken. Klein en groot. Anders blijf je in je dagelijkse leven een speelbal van je verleden.

Stap 3. Voor jezelf zorgen. Fysiek, mentaal, emotioneel en op zingevingsgebied.

Stap 4. Jezelf accepteren. Niet alleen de leuke dingen, maar juist ook jouw schaduwkanten.

Stap 5. Jezelf verbinden. Niet alleen via een appje of social media, maar oprecht, face-to-face. Met anderen, met jezelf en met de omgeving om je heen.

Stap 6. Jezelf versterken. Door je mindset te trainen, negatieve gedachten te managen en stap 1 tot en 5 te optimaliseren.

🚀 Dat is mijn visie. En onderdeel van mijn boek dat ik nu aan het schrijven ben. Hoe het schrijven gaat? Laten we zo zeggen: het is een hobbelig proces, waar ik tegelijkertijd ook van geniet. 

Ik bied verschillende diensten aan op gebied van mentale gezondheid: strategisch advies, presentaties, content creatie, trainingen, workshops en coaching. Kijk gerust in mijn dienstenaanbod of maak vrijblijvend kennis om te kijken of ik jouw organisatie van dienst kan zijn.

 


Reageer op dit artikel