Workshop Werkdrukhantering en Mentaal Fit in het onderwijs

20 Apr 2024
0

'Praktisch. Veilige sfeer. Goed verhaal.' Wat een fijne feedback kreeg ik gisteren na de workshop Mentaal Fit op een voortgezet onderwijsinstelling. De leukste feedback ooit was toch wel: 'geen gezweefteef'. Al jaren ben ik bezig om het onderwerp mentale fitheid laagdrempelig, duidelijk, hip en niet-zweverig over te brengen. Inmiddels doe ik dat via 6 concrete pijlers:

1. Ken jezelf
2. Heel jezelf
3. Zorg voor jezelf
4. Accepteer jezelf
5. Verbind jezelf
6. Versterk jezelf

Deze pijlers maak ik vervolgens praktisch waardoor mensen direct kunnen starten met het versterken van hun mentale fitheid.

Het voordeel daarvan? Minder stress. Meer balans. Makkelijker 'nee' kunnen zeggen. Meer veerkracht. Betere energiemanagement. Een betere mentale weerbaarheid. Meer zelfvertrouwen. En natuurlijk een beter mentaal gevoel.

Heerlijk om de deelnemers praktische kennis mee te geven waar ze direct mee aan de slag kunnen. Want in feite is het trainen van je mentale fitheid net zo gemakkelijk als het trainen van je lichaam. Als je maar weet HOE.

🚀 Wil jouw organisatie medewerkers ook Mentaal Fit trainen zodat de kans op ziekte wordt verkleind en hun mentale weerbaarheid wordt vergroot? Of is jouw organisatie op zoek naar een inspirerende keynote/invulling voor bijvoorbeeld een studiedag? Stuur een mail naar info@louisehildebrand.nl of bel naar 06 48 27 12 19 voor het maken van een vrijblijvende afspraak. 

Bekijk hier de leaflet en hier de brochure voor meer informatie. Heb je andere wensen op gebied van welzijn, werkdrukhantering of werkstress? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Het filmpje hieronder heb ik net voor de training opgenomen. 

 

 


Reageer op dit artikel