Workshop Mentale Gezondheid

20 May 2024
0

Werken aan een gezond lichaam is vanzelfsprekend. Werken aan een gezonde manier van denken, daar wordt minder aandacht aan besteed. Een gemiste kans! Want aandacht voor een positieve mindset en stressmanagement zorgt voor meer tevredenheid en geluk. Zowel in je werk als privé.

In een workshop mentale gezondheid kan elk onderwerp dat valt binnen het onderwerp mentale gezondheid worden behandeld. Denk hierbij aan de volgende onderwerpen:

- werkstress management | omgaan met hoge werkdruk

- de juiste balans tussen werk en privé

- stress en AI: hoe kun je goed omgaan met AI in het werk?

- omgaan met niet-helpende en negatieve gedachten

- reorganisatiestress

In overleg met de organisatie worden de onderwerpen, de invalshoeken en het doel van de presentatie of workshop bepaald. Hierbij combineer ik wetenschappelijke kennis met praktijkervaring zodat medewerkers op een levendige manier meer inzicht krijgen in het onderwerp. Daarnaast geef ik tips en handvatten zodat medewerkers direct aan de slag kunnen met de aangereikte kennis.

Een presentatie of workshop kan altijd opgevolgd worden door een trainings- of coachingstraject zodat een nog sterker resultaat wordt behaald. Mijn kernwoorden zijn: doelgericht, interactief, enthousiast en energiek.

Een workshop of presentatie is zeer geschikt voor een teamdag, een studiedag, een vitaliteitsweek, een gezondheidsevent of in het kader van duurzame inzetbaarheid van werknemers.

Wil je geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek om de wensen voor jouw organisatie of onderwijsinstelling te bespreken? Stuur me een bericht of bel naar 06 48 27 12 19.


Reageer op dit artikel